porno izle
Bel ons gerust 071 365 1239

Reserveren

Over ons

De Noordwijkse duinen, zee en zand, een prachtig uitzicht, steeds anders, maar altijd boeiend.

Buiten ervaart u de elementen van de natuur. Binnen kunt u genieten van de warme, ontspannen sfeer. In restaurant Latour verwennen we u graag met verrassende gerechten en mooie wijnen. Dat is namelijk onze passie: het creëren van heerlijke smaakcombinaties.

In 1990 serveerden we ons eerste gerecht. Vanaf 2005 is Latour jaarlijks bekroond met een Michelinster. Daar zijn we natuurlijk heel trots op, maar de waardering van onze gasten vinden wij minstens zo belangrijk. We blijven daarom steeds bezig om onszelf te verbeteren, onze keuken is voortdurend in ontwikkeling.

Onze inspiratie halen we uit de hele wereld. We gaan graag op reis om voor onze gasten nieuwe smaaksensaties te ontdekken. Dit doen we vanzelfsprekend met respect voor de natuur. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan onze wijnkaart. De juiste combinatie van wijn en spijs geeft uw diner een extra dimensie. De smaak van een gerecht komt hierdoor nog beter tot zijn recht. In onze kelder hebben wij zowel wijnen van traditionele wijnhuizen, als van kleine wijnboeren. Rekening houdend met uw wensen, hebben wij voor elk gerecht een passende wijnsuggestie.

Kortom, wij hebben alle ingrediënten in huis om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. We ontvangen u graag in ons restaurant! Marcel van Lier zit ruim 20 jaar in het vak en is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van Restaurant Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Een lust om naar te kijken én van te proeven!

Stan Kerckhoffs is sinds 2003 maître en sommelier bij Latour. Als gastheer vindt hij het belangrijk de gasten op een ongedwongen manier met zorg en aandacht te omringen. Dankzij zijn uitmuntende kennis van wijnen is hij in staat mooie en verrassende wijnen te kiezen bij de gerechten. Hij laat u graag meegenieten van zijn nieuwste ontdekkingen.