Menu Latour
Met een perfecte balans van 50/50 nemen de twee chefs gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich voor de ontwikkeling van de menukaart. Deze samenwerking symboliseert de visie op gelijkheid en wederzijds respect, waarbij de Chefs hun individuele focus en creativiteit inbrengen.
Senior Chef Marcel van Lier, Junior Chef Kenny Friederichs
BITES
cashewnoot - kikkererwt - gezouten citroen
prei | daslook - parmezaan
chawanmushi - scheermes - zalmeitjes
MENU LATOUR
KABELJAUW
plankton - bleekselderij - gedroogde garnaal
GELE BIET
aji amarillo - dragon - duindoornbes
PALING
oester - boekweit - codium
ZEEDUIVEL
venkel - piment d'espelette - chorizo
POLDERLAM
spekbokking - zeekraal - aubergine
SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 3,50
BANAAN
miso - toffee
KABELJAUW
plankton - bleekselderij - gedroogde garnaal
GELE BIET
aji amarillo - dragon - duindoornbes
PALING
oester - boekweit - codium
ZEEDUIVEL
venkel - piment d'espelette - chorizo
KALFSZWEZERIK
dadel - bacon - amandel
POLDERLAM
spekbokking - zeekraal - aubergine
SELECTIE VAN KAZEN
suppl. per stuk 3,50
BANAAN
miso - toffee